Dongyu Zhou X OMEGA

Award winning actrice Dongyu Zhou is de nieuwste OMEGA-ambassadeur

De OMEGA-familie is een succesvolle ster rijker: het Zwitserse horlogemerk verwelkomt de bekroonde Chinese actrice Dongyu Zhou als hun nieuwste ambassadeur. Dongyu Zhou heeft al meerdere binnenlandse én buitenlandse filmprijzen op haar naam staan – variërend in genres van misdaadtriller tot romantische komedie. OMEGA is trots haar op te nemen in hun ‘sterrenkring’, waar grote sterren als George Clooney, Nicole Kidman en Liu Shishi ook al bij horen.

Dongyu Zhou is de jongste actrice die is geëerd met de drie belangrijkste filmonderscheidingen in de geschiedenis van de Chinese film. Raynald Aeschlimann – president en CEO van OMEGA – is duidelijk trots op het nieuwe partnerschap en noemde Dongyu Zhou: “Een fenomenaal talent dat OMEGA’s geest van heruitvinding en toewijding aan uitmuntendheid omarmt. Hardwerkend, gracieus en origineel; ze vertegenwoordigt de beste kwaliteiten van de opkomende generatie en we zijn vereerd om haar in de familie te hebben”.

Dongyu draagt de 34 mm Constellation Small Seconds van het merk, die eerder dit jaar werd uitgebracht. De slanke horloges – in lijn met de recente 5e generatie Constellation make-over – blijven trouw aan de iconische geest van de collectie, maar is ook versierd met extra diamanten en een aantal unieke details.