Hup, in bikini!

De hitte komt eraan!

Deze week gaan de temperaturen stijgen tot ruim 35 graden! Zoek verkoeling aan het strand in stijlvol swimwear van ons geliefde Ani Ani Beachwear. Helemaal fijn is dat je nú tot 70% korting krijgt in de online outlet en in de showroom in Aalsmeer!

De keuze aan bikini’s en badpakken is bij Ani Ani uiteenlopend; van kleurrijke strapless tops tot minimalistische badpakken; de keus is aan jou. Ani Ani is ontstaan uit de overtuiging dat er een perfecte bikini bestaat voor elke vrouw. Omdat vrouwen verschillen is de collectie van Ani Ani ontworpen als een Mix & Match concept, zo draag je dus altijd iets unieks en kun je je eigen one-of-a-kind bikini creëren.

Alle badmode is gemaakt van Franse en Italiaanse Jacquard LYCRA® en 100% Italiaanse LYCRA® dat gecertificeerd is met Xtra Life LYCRA® wat 5-10 keer langer meegaat in chloor- en zeewater dan ieder ander elastische materiaal. Hoe fijn is dat!

Kies jouw favoriete style en shop nu met 70% korting via aniani.eu of de showroom (Oosteinderweg 205 C, 1432AS Aalsmeer). Snap them up now before they go!