OMEGA

Een nieuwe look voor OMEGA’s Aqua Terra

OMEGA’s geliefde Aqua Terra-horloge heeft een nieuwe look. Alles draait bij de Aqua Terra om veelzijdigheid. Het is een OMEGA-horloge dat is ontworpen voor avontuurlijke mensen die zich net zo goed thuis voelen in de stad als op open zee. Het Zwitserse merk sluit aan op de levensstijl van de drager door het horloge te voorzien van een nieuwe functie, namelijk een secondewijzer die een primeur vertegenwoordigt. Unieke eyecatchers voor om je pols!

De collectie voor 2021 bestaat uit tien modellen van 38 mm – waarvan twee luxe edities – en negen nieuwe modellen van 41 mm – waarvan vier luxe versies. De meest opvallende nieuwe functie op alle nieuwe modellen is een kleine seconde met opgelegde ring ter hoogte van de 6. Op veel modellen is deze ring van 18K Sedna™ goud en op een aantal luxe modellen prijken prachtige diamanten.

Ook zijn er nieuwe wijzerplaten in subtiele sun-brushed tinten en tweekleurige teakdessins met opvallende uurmarkeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld van de 6 tot de 12 steeds grotere diamantjes aangebracht of urenmarkeringen in de vorm van de romp van een zeilschip met iriserende parelmoerinleg. Om de nieuwe horloges stevig aan de pols te bevestigen omvat de collectie polsbanden van bijpassende metalen, rubberen banden in beige en blauw en lederen bandjes in rood, bordeaux, beige en groen.

De nieuwe modellen zijn vanaf eind juli verkrijgbaar bij de officiële OMEGA-verkooppunten.