Luxe & comfort

Haal de heerlijke hotelsferen in huis

Een beetje luxe en comfort is nooit een slecht idee, vooral niet in tijden waarin we veel thuiszitten. We moeten er het beste van maken en dus moeten we lief zijn voor onszelf. Trakteer jezelf once in a while op een comfy outfit, een ontbijt op bed of een luxe geurkaars. Talkies deelt de beste tips van onze favo hotels, zodat jij het luxueuze hotelgevoel in huis kunt halen en de komende tijd ultiem kunt genieten!

Breakfast in bed

Een heerlijk, vers ontbijt op bed is natuurlijk het allerbeste na een nacht in een hotel. Je dag begint nét iets fijner wanneer je lekker rustig wakker kunt worden. Nu velen van ons iedere dag thuiswerken, hebben we tijd om iedere ochtend zo ontspannen te starten! Geen zin om ’s ochtends ontbijt te maken? Bij Persijn, het restaurant in het QO hotel, staat er elke ochtend een vers take away-ontbijtje klaar met heerlijke broodjes, een gekookt eitje en yoghurt met fruit. Geef je breakfast in bed thuis een extra luxe touch door het op een mooi opgemaakt plateau te serveren en gebruik je allermooiste servies, glazen met karaf en je favoriete juice.

Thuiswerken in BOAT&CO

Thuiswerken klinkt natuurlijk fijn, maar is niet altijd goed voor je productiviteit. Je wordt afgeleid door je partner, kind of klusjes en je werk wordt alleen maar meer. Ruim regelmatig je spullen op en steek een fijne geurkaars aan om er toch het beste van te maken. Werkt thuiswerken echt niet voor jou? Hotel BOAT&CO to the rescue! Het hotel transformeert elke dag hotelkamers tot ideale flexwerkplekken, waar je van negen tot vijf terecht kunt. Genoeg ruimte om actief, creatief en positief aan de slag te gaan. Het is natuurlijk ook belangrijk om de juiste balans te vinden tussen werk en tijd om te relaxen. Gun jezelf genoeg pauzes, neem tijd voor een gezonde lunch of doe een ontspannen yogasessie tussendoor. Yogalessen worden nu veel online gegeven, bijvoorbeeld via het Instagramaccount van BOAT&CO met lessen van Tatiana Capozzoli van yogastudio ImoveAmsterdam.

Wees creatief!

Doordat er meer tijd overblijft, ontstaat er ook meer tijd voor creativiteit. Iets wat hotel blooming heel belangrijk vindt. Het hotel is een bron van inspiratie door de mooie omgeving, de natuur en het kleurrijke, rustige interieur. Eerder startte blooming een schrijverscompetitie voor haar eigen ‘Badboek’ en gaf zo onbekende schrijvers de kans een verhaal in te leveren én te publiceren. Droom jij stiekem van een carrière als schrijver? Houd badboek.nl in de gaten en wie weet wordt je droom werkelijkheid! blooming deelt alvast vijf schrijftips:

  • Probeer eens paar uur niks te doen, je gedachten ver af te laten dwalen en maak notities als er iets bijzonders in je opkomt
  • Omschrijf je verhaal in een paar zinnen
  • Omschrijf de hoofdpersonages in een paar zinnen alsof het je beste vrienden zijn
  • Maak een planning met doel en deadline
  • Wees creatief en schrijven maar!