Interior

Instacursus babykamerstyling

Hi mommy’s to be! Nu er een klein wondertje op komst is, is het ook tijd om met de babykamer aan de slag te gaan. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor het mooiste kamertje in huis: de babykamer? Goed nieuws! Interior Junkie komt met een BABYKAMERBOOSTCAMP. Een Instacursus babykamerstyling vól inspiratie!

Elisah, eigenaar van Interior Junkie, werd vorig jaar moeder van zoontje Oliver Teddy. Tijdens haar zwangerschap ging de wondere wereld van babykamers voor haar open en ging ze als een malle aan de slag. Het werd een gouden babykamer vol safaridieren. Omdat Elisah zich heel goed voor kan stellen dat je door alle bomen het bos niet meer ziet, lanceert ze de Instacursus. Je zwangerschap is naast een heel mooie periode ook een tijd waar veel op je afkomt. Naast alle praktische zaken speelt ook de nodige nesteldrang op: alles moet ineens anders in huis. Van een spontane verbouwing tot de babykamer. De babykamerstylingcursus is speciaal voor alle mommy’s to be. Een cursus die je op Insta kunt volgen met handige tips en tricks, de leukste merken en advies voor de allermooiste babykamer ooit!

Hoe werkt het? Je begint samen met andere mommy’s to be aan een inspirerende cursus vol babykamertips die vijf dagen duurt. Je begint op de maandag en eindigt op de vrijdag, elke dag komen er workouts (modules) online. Geen nood als je niet elke dag op het account kunt kijken; alle workouts worden in een Insta-hoogtepunt geplaatst, zodat je alles kunt (terug)kijken. Ook krijg je exclusieve babykamertours en fijne kortingscodes op haar favo merken. Als slot van de cursus gaat Elisah een uur live om alle vragen te beantwoorden én ontvang je Interior Junkie’s Baby e-book met alle info en haar favo babykamermerken. De cursus kost nu €24,95 (normale prijs €34,95) en is natuurlijk ook heel leuk als cadeau voor een zwangere zus, vriendin of nichtje!

Check babykamerboostcamp.interiorjunkie.com voor meer info!