Stokke novelties

Musthaves voor stijlvolle ouders

Als kersverse ouder heb je ontzettend veel nodig. Een wiegje, autostoeltje, kinderwagen en nog veel meer. Het is dan fijn om voor betrouwbare en duurzame producten en materialen te kiezen die lang meegaan. Bij het Noorse merk Stokke zijn ze hier expert in en combineren ze Scandinavisch design met creativiteit. Om zo producten te maken die gezinnen dichter bij elkaar brengen. Wij delen de leukste novelties van Stokke!

Lekker cocoonen

Stokke herintroduceerde afgelopen september haar Sleepi collectieNaast een geactualiseerde Sleepi, introduceerde Stokke ook een aangepaste commode met commodeblad en verzorgingstafel. De Stokke Sleepi Mini is bekend om het ovale, Scandinavische design, dat kleintjes het gevoel geeft in een veilig nestje te liggen. Doordat het Stokke Sleepi concept aanpasbaar is, groeit deze tot een leeftijd van vijf jaar mee met je kindje – van de Sleepi Mini tot het Sleepi bed. Hierdoor kunnen gezinnen jaren genieten van de magische momenten voor het slapengaan. Zowel de Sleepi Mini als het Sleepi bed zijn voorzien van wieltjes, zodat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Door het matrasje met vier verschillende hoogtes zijn veiligheid en flexibiliteit voor iedere leeftijd en ontwikkelingsfase verzekerd.

De handen vrij

Eerder dit jaar heeft Stokke haar productfamilie uitgebreid met de Stokke Limas. Dankzij deze draagzakken hebben ouders en verzorgers hun handen volledig vrij wanneer ze hun kindje bij zich dragen, zowel thuis als onderweg. Net als alle andere Stokke-producten, combineert Stokke Limas elegantie met functionaliteit. De draagzakken zijn een musthave voor stijlvolle en bewuste ouders. Ze zijn zacht en licht van gewicht en bieden bewegingsvrijheid, comfort en ondersteuning. Het hele assortiment is gemaakt van 100% katoen of een combinatie van katoen en linnen. Daarnaast zorgen het verstelbare zitvlak en achterpand in combinatie met de brede schouder- en heupbanden voor uitstekend comfort dankzij een gelijkmatige gewichtsverdeling.

Explore

De nieuwste productlancering van Stokke is de Xplory X Gold Limited Edition. Met glinsterend goud over de kap en draagtas, gecombineerd met een mat-gouden onderstel en contrasterend zwart. Van unieke zithoogte met actieve, rust- en slaappositie voor ultiem comfort tot 360-graden zwenkwieltjes om moeiteloos te manoeuvreren. Stokke’s kinderwagens zijn getest en vertrouwd qua veiligheid en kwaliteit en hebben daarnaast een autozitje en reiswieg voor de pasgeboren baby. De Xplory X Gold Edition combineert Stokke’s kenmerkende stijl met innovatie en duurzaamheid. De bekleding is gemaakt van stoffen die 100% gerecycled en traceerbaar zijn en daarnaast de totale CO2-voetafdruk van het product met 25% verminderen.