KOFFERS & STOMERS

Shop! Drie functionele cadeaus voor hem

Op zoek naar een leuk én handig cadeau voor een man? Van een functionele stomer die zijn kleding moeiteloos kreukvrij maakt, tot een koffer die hem in stijl overal naartoe brengt, en een geavanceerd scheermes voor een soepele en precieze scheerervaring. Onderstaande cadeauideeën verbeteren niet alleen de dagelijkse routine, maar voegen ook een vleugje luxe toe aan het leven!

SteamOne

Deze verrassende giftpack bestaat uit de RP10B pluizenverwijderaar en de compacte S-Nomad handstomer. De pluizenverwijderaar verwijdert moeiteloos pillen en pluizen, waardoor je favo kledingstuk er weer als nieuw uit komt te zien. De S-Nomad levert 8 minuten lang continu stoomvermogen en is binnen 40 seconden klaar om te stomen. Met een krachtige stoomafgifte behandel je je kleding precies zoals nodig. De stomer doodt bacteriën, verfrist en maakt je outfit vrij van kreukels! 

WILKINSON FOR BODY & BALLS

Wilkinson maakt het scheren en trimmen van het lichaam en de intieme zone gemakkelijker dan ooit. Met het Wilkinson Sword Hydro Trimmer for Body & Balls scheersysteem, werk je als man in no-time je lichaamsbeharing en intieme zone bij. Het 2-in-1 scheersysteem bevat een waterprooftrimmer met drie instelbare trimlengtes. Het scheermes bevat naast vijf scherpe mesjes een gelreservoir met aloë vera die de huid beschermt tegen irritatie.

Montblanc Extreme 3.0 koffer

Reizen in stijl doe je met Montblanc. Het Huis geeft de Extreme 3.0-lijn een nieuw gezicht middels een gelimiteerde capsulecollectie met pieces uitgevoerd in een zilverkleurige metallic textuur. Onderdeel van deze lijn is deze stoere cabinetrolley, welke esthetiek en functionaliteit combineert.

Fotografie Mariano Vivanco