week 25

Talkies Diary

Achter de schermen waren we de afgelopen weken druk om weer een heerlijke editie van Talkies bij je op de mat te bezorgen. Ondertussen zat onze agenda vol met afspraken én lanceerden we de cover groots op het lekkerste Terras van Nederland. Benieuwd? Kijk mee!

Marjolein verbleef afgelopen weekend in Antalya waar ze de prachtige oude stad ontdekte. Ze overnachtte in het luxe Rixos Premium Belek, een onwijs groot resort met alles erop en eraan. Je leest en ziet er alles over in komende beauty issue van Talkies! 
De prachtige Winonah de Jong siert onze cover, en Hedwich Vigelandzoon zorgt altijd voor dé meest coverwaardige coupes! Hier lanceerden we onze cover op het lekkerste terras van Nederland: The Harbour Club Zuid! Wat een topplek om heerlijk aan het water te genieten van een borrel óf compleet diner. Hier moet je zitten aankomende zomer!
Onze Marjolein en Lesley even op de kiek met Frederik van Chopard! Wát hebben we genoten van onze jaarlijkse Talkies Terras Award!
Ook editor in chief Kristina en contributor Lonneke genoten tijdens de Talkies Terras Award!
Marjolein bezocht festival Soenda en waagde een dansje!
(een onderdeel van) het Talkies team genoot van een hapje en drankje op het terras van SUSHISAMBA tijdens hun terraslancering! Een nieuw terras – en wat voor een! We love it!
Contributor Janine luidde vrijdag het weekend in op het water!
En onze Femke was er even een paar dagen tussenuit in Porto! Prachtige stad, aan het water! Een echte aanrader!

Benieuwd naar de rest van de foto’s van de Talkies Terras Award? Die bekijk je hier!