The magic of it actrice Margot Robbie

Tien dingen die je nog niet wist over Margot Robbie

We kunnen niet meer om haar heen: actrice Margot Robbie. Ze is beeldschoon, down to earth en bewijst met haar acteerskills meer dan ooit dat zij het waard is de it-actrice van nu te zijn. Aan Margot de eer om de rol van jeugdidool Barbie op zich te nemen in de live-action remake. Zelf groeide ze op in Australië, in het plattelandsdorpje Dalby om precies te zijn. Ze is niet vies van een beetje werken op de boerderij, surfen en andere aussie stuff. Toch lonkte een filmcarrière in het glamoureuze Hollywood en zo stapte zij op twintigjarige leeftijd het vliegtuig in op weg naar deze filmstad. Een rol in The Wolf of Wall Street betekende haar doorbraak bij het grote publiek en de rest is geschiedenis. We delen tien dingen die je nog niet wist over de actrice.

1. Down under

Margot Elise Robbie wordt op 2 juli 1990 geboren in het plattelandsdorpje Dalby, Queensland. Ze heeft twee broers en een zus. Nadat haar ouders uit elkaar gaan, hopt ze op en neer tussen het dorp en de surfspot Southport aan de Gold Coast. Margot heeft een hechte band met haar moeder. In een eerder interview met Elle liet zij weten diep respect te hebben voor haar alleenstaande moeder die vier kinderen opvoedde naast haar fulltime job als fysiotherapeut.

2. Geen Barbie-fan

Hoewel ze nu schittert als de perfecte Barbie in de bioscoopfilm had Margot als kind niets met deze pop. Sterker nog: ze kan zich niet eens herinneren of ze vroeger een Barbie bezat. Ze speelde er heel af en toe mee wanneer zij bij haar nichtje op bezoek was. Dit liet zij weten in een interview met de Amerikaanse Vogue.  

3. Ze kan niet zonder haar knuffel

Jep, en die knuffel heet Bunny. Margot heeft deze knuffelbeer al sinds haar geboorte en slaapt hier vandaag de dag nog iedere nacht mee. Haar moeder mag de knuffel één keer per jaar wassen en een beetje oplappen, maar langer dan dat wil ze haar Bunny niet missen.

Beeld: Chanel

Talkies Beauty Issue

#5 juli 2023

Lees meer in de nieuwe Talkies Magazine!