Visie en Virtuositeit

TIFFANY & CO. KONDIGT EERSTE EXPOSITIE IN SHANGHAI AAN

Tiffany & Co. kondigt een tentoonstelling in Shanghai aan: ‘Visie en Virtuositeit’. Hiermee zal de legendarische juwelier haar grootste creatieve meesterwerken vieren. Dit is een primeur voor Tiffany. ‘Visie en Virtuositeit’ begon als een reis door hun geschiedenis, een zoektocht door Tiffany’s kenmerken en een glimp van wat er komen gaat in de toekomst van de diamanten, op het gebied van Diamant sourcing en transparantie.

De tentoonstelling geeft een meeslepende kijk op het prestigieuze juwelenhuis die haar geschiedenis koestert en het belang van haar unieke verhaal met het heden verbindt. De tentoonstelling zal voor het publiek toegankelijk zijn. Shanghai, als wereldse hoofdstad en met haar internationale invloeden, is een passende bestemming voor een tentoonstelling van dit kaliber.

‘Visie & Virtuositeit’ neemt de bezoekers mee in een fantasierijke wereld die de meest bijzondere en gevierde diamanten uit de archieven van Tiffany & Co. toont. De installaties van de tentoonstelling plaatsen de baanbrekende momenten van het merk in een context en documenteren de talrijke ‘Tiffany-primeurs’, zoals de introductie van de moderne verlovingsring, de Tiffany® Setting.

Bezoekers worden meegenomen door een thematische reis van zes hoofdstukken, gewijd aan de jarenlange geschiedenis van Tiffany & Co. van uitmuntendheid in ontwerp en deskundigheid.

De opening van ‘Visie & Virtuositeit’ wordt verwacht op 23 september en is te bezoeken tot en met 10 November, 2019 in Shanghai, China bij de Fosun Foundation Shanghai.

Tickets zullen vanaf begin september verkrijgbaar zijn. Alle verkochte tickets zullen bijdragen aan de Fosun Foundation en haar liefdadigheidsprogramma’s.

tiffany.com