Wedding Pop-Up

Trouw deze lente in de Amsterdamse Gashouder

Love rules. En de wereld maakt het ons meer dan ooit duidelijk. Staan jouw trouwplannen momenteel on hold of ben jij op zoek naar een unieke manier om je liefde te verzilveren? Dan is de Wedding Pop-Up in de Amsterdamse Gashouder wellicht iets voor jou. De Gashouder en weddingplanner Myrthe Nijboer geven liefdeskoppels van 29 mei tot 6 juni 2021 de kans om te trouwen op een one of a kind trouwlocatie. Let’s get married!

Als professioneel weddingplanning en stylist heeft Myrthe Nijboer onder de naam ‘Myrthe Regelt Het’ al meer dan honderd bruiloften op haar manier vormgegeven. Myrthe zorgt ervoor dat een bruiloft – en de weken daarvoor – helemaal ontspannen en volgens plan verlopen. Styling en beleving spelen een grote rol in het werk van Myrthe. En die beleving vind je ook zeker in de Gashouder! Of het nu om Fashion Week of een muziekfestival als Awakenings gaat, iedereen die een event heeft bijgewoond in de Gashouder zal dit niet snel vergeten. De ruimte, het indrukwekkende plafond van 14,5 meter hoog en de industriële look zijn overweldigend en daarom is het de perfecte locatie voor een bruiloft.

De organisatie van de ceremonie, de magische styling, het personeel om de gasten te verwelkomen, een ervaren fotograaf, knallende champagne en finger licking catering – en dat alles met een persoonlijk tintje. Met dit totaalconcept trouwen stellen op een prachtige locatie, terwijl alles wordt geregeld. Zo kunnen lovebirds ontspannen toeleven naar het moment waarop ze de liefde voor elkaar uitspreken, omringd door 30 vrienden en familieleden. In het midden van de Gashouder is een intieme cirkel gecreëerd met romantische doeken, droogbloemwerk en een grote spiegelbol, waardoor er overal kleine lichtjes fonkelen. Daar wordt het jawoord uitgesproken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Na de plechtigheid krijgen de newlyweds een officieel trouwboekje mee en hoeven ze geen verdere registratie te doen.

Enthousiast geworden en helemaal ready om te trouwen in de Wedding Pop-Up? Trouwen is hier mogelijk vanaf €4.250,-. Er wordt gewerkt met tijdsblokken van twee uur. De kosten voor een trouwambtenaar zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk om het draaiboek in overleg naar wens aan te passen. Koppels kunnen zich aanmelden via www.trouwenindegashouder.nl.