Happy Mothersday!

Acht unieke Moederdag cadeaus op een rij

Aanstaande zondag is het weer tijd om onze moeders en moederfiguren in ons leven in het zonnetje te zetten! Heb je nog inspiratie nodig om haar te verwennen? Wij helpen je graag op weg met een lijstje met de leukste cadeaus voor Moederdag!

1. Le Olive

Verras je moeder op Moederdag met iets persoonlijks! Geef haar heerlijke sleep- & loungewear items met haar eigen borduring van Le Olive.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2023-05-12-om-09.01.38-631x1024.png

2. Pinky Promises

Sieradenmerk Pinky Promises biedt elegant ontworpen pinkringen om je pinky promise te bezegelen. Met Loved ones collectie, die bestaat uit ringen speciaal ontworpen voor een pinky promise met je geliefden, bezegel je de band met je moeder. Het dragen van dezelfde pinkring die jullie pinky promise vertegenwoordigd zorgt ervoor dat, hoe ver jullie ook uit elkaar zijn, worden herinnerd aan jullie speciale band. 

3. Illy x9 Espresso Machine

Mom life screams coffee! Verras jouw moeder met x9 Espresso Machine van Illy! Ideaal voor espresso en long coffee. Bestel hem nu en ontvang de illy Art Collection beker van Max Petrone erbij!

4. Pasquale Bruni

Het Juwelenhuis Pasquale Bruni lanceerde onlangs een zomerse collectie met de nieuwe stukken in de Petit Joli collectie – Sea Moon. De vijfbladige bloem is nu versierd met maansteen en een turquoise. 

ZIE OOK: DRIE MODEBESTEMMINGEN VOOR OP JE BUCKETLIST

5. Trudon roze geurkaarsen set

Deze volledige roze kaarsen en een diffuser – verwijst naar het Franse erfgoed en de talloze verhalen die daarachter schuilgaan. Een geur met een verhaal!

6. Westwing Zonnespiegel

Zet jouw moeder in het zonnetje met deze Westwing Zonnespiegel!

7. L’Artisan Parfumeur- SOLEIL DE PROVENCE

Met deze nieuwe niche geur van L’Artisan Parfumeur trakteer jij jouw moeder op een reis naar de Provence!

8. Moët & Chandon Imperial Rosé

Cheers met jouw moeder tijdens Moederdag met een heerlijk glaasje Moët & Chandon Imperial Rosé, Happy Mothersday!

ZIE OOK: TALKIESHOROSCOOP MEI