House of SNOBs

Zo bijzonder dat je het met eigen ogen moet zien!

Bij Talkies kunnen we geen genoeg krijgen van alles wat het leven mooier maakt. Zeker niet als we een plek hebben gevonden waar the best things in life samenkomen, en dat alles onder één dak. Van bijzondere kunst en luxe auto’s tot de meest niche parfums en elegante zonnebrillen. House of SNOBs in Enschede is een unieke shop experience, waar we maar al te graag uren vertoeven. 

In hartje Enschede, op de hoek van Van Loenshof en Van Heekplein zit dit exclusief miniwarenhuis gevestigd. De grand entree en hebberigmakende etalage doen ons direct naar binnen lokken. Want hállo zeg; je kijkt je ogen uit! Opvallend is dat House of SNOBs met zoveel smaak is ingericht. Het voelt hier heel warm en huiselijk, zo zijn er diverse knusse zithoeken met open haarden waar het personeel je graag een kop ko e of heerlijk glas bubbels komt brengen. Zij vertellen en adviseren je graag over het unieke aanbod van de winkel, maar je kunt ook in alle rust rondsnu elen. Niets ontbreekt. Wat dacht je van heerlijk ruikende geurkaarsen, prachtige sieraden, kussens van Hermès, Feraggio High Heels en exclusief servies? Stuk voor stuk jne producten voor jezelf, als bijzonder cadeau of om je huis net zo warm mee aan te kleden als bij House of SNOBs.

Wat misschien nog wel het meest uit het oog springende is, is het rijke aanbod aan de meest exclusieve en niche parfums van high-end merken, geselecteerd door Robert Nederveen Cosmetics. Men komt hier speciaal van heinde en verre voor naartoe, want: nergens anders in Nederland te verkrijgen!

Ook andere luxury beauty brands zijn hier te vinden, zowel voor man als vrouw, of het nu gaat om huidverzorging, haarproducten, zonbescherming of make-up. Maar House of SNOBs is nog véél meer dan alleen een plek om iets te kopen. Zo kunnen mannen hier hun baard laten trimmen door een professionele barbier en hee onze eigen beauty contributor Marc Lubach een haar- en beautysalon! Een touch up of, nieuwe coupe of geweldige Luxury Hairweaving – het is allemaal mogelijk. En wil je nu eindelijk eens lange, volle wimpers? In de beautysalon zetten experts kundig en op natuurlijke wijze prachtige wimperextensions. Ook werkt House of SNOBs sinds kort met IPL ontharen, waardoor de nitief alle haartjes verdwijnen. Nieuw is tevens de aangesloten tandartspraktijk Praxisklinik Dr. Schlotmann uit Dorsten. Zij geven cosmetische biologische bleachings en intake-afspraken, voor mooie en gezonde tanden.

De unieke beleving in House of SNOBs wordt compleet gemaakt met de events die eigenaren Desiree Kuipers en Robert Nederveen maandelijks organiseren. Onlangs werd de opening van de Fabiana Filippi corner by Biblos gevierd met een feestelijke modeshow, komt het KNAP Institute iedere maand om een vitamine infuus te geven en blij het ruime kunstaanbod van Cobra Art Gallery vernieuwen. Laat je in de watten leggen en geniet van de weelde!

H.J. van Heekplein 1
7511 HL Enschede
+31534318771

houseofsnobs.com