De ultieme weekend getaway

Boetiekhotel Benedict Noordwijk

Een weekend getaway is altijd een goed idee. Even weg uit die dagelijkse sleur, en een paar dagen ultiem genieten en relaxen. Bijvoorbeeld bij het gloednieuwe boetiekhotel Benedict in Noordwijk, een boetiekhotel met 24 prachtig ingerichte privé-appartementen. Vanaf de hoogste duin in Noordijk biedt Benedict een weids uitzicht op zee, een natuurpark en de iconische bollenvelden. Een home away from home waar natuur, architectuur, kunst en design naadloos samenkomen. Rest, play, relax

Benedict is vernoemd naar een fictieve gastheer, een met voortreffelijke smaak. De (echte) eigenaren van Benedict reisden jarenlang de wereld rond en brachten hun mooiste herinneringen en objecten mee terug om hun gasten te inspireren. Gasten worden getrakteerd op het beste van het beste, van linnengoed van de hoogste kwaliteit tot handgemaakte Italiaanse meubels. Alles bij Benedict geeft je het gevoel dat je verzorgd wordt door een bijzonder attente vriend, die onzichtbaar blijft tenzij nodig.

In de twee met veel zorg gerestaureerde villa’s uit 1904 komen historie en high-tech ontwikkelingen samen. Het interieur is ontworpen door Paul Linse van Studio Linse, die eerder ontwierp voor het Royal Opera House in Londen, het Rijksmuseum en hotel The Dylan in Amsterdam. Van comfortabele studio’s tot ruime driekamerappartementen, Benedict biedt ruimte aan elk gezelschap. In ieder gastenverblijf is de generositeit van Benedict zichtbaar; bezoekers worden bij aankomst getrakteerd op koffie van de Espressofabriek, een strandtas met badlaken en heerlijke Frama beautyproducten. Aan de muren hangt een zorgvuldig samengestelde collectie kunst en fotografie, en de Salon in voorzien van de beste wijnen en prachtige materialen zoals een handgeschilderd servies van Ann Demeulemeester.

Het leven bij Benedict speelt zich af in een zelf verkozen tempo. Nergens anders vind je zo’n unieke combinatie van duinen, bossen, kleurrijke tulpenvelden en 13 kilometer aan ongerept strand als in Noordwijk, gelegen in het hart van Nationaal Park Hollandse Duinen. Met een beetje geluk kom je tijdens het wandelen of fietsen door dit magische ecosysteem herten, vossen en zeehonden tegen. Binnenblijven kan natuurlijk ook. Gasten zijn welkom in de gemeenschappelijke Salon, de ideale plek voor goede gesprekken, een glas wijn of een luie zondagochtend met de krant.