Glamoureus, intens en krachtig

Dit is de nieuwe musthave parfum van Jimmy Choo

Jimmy Choo, het wereldberoemde schoenenmerk waar menig celeb als Beyonce en Heidi Klum mee wegloopt, komt dit najaar met het nieuwe musthave parfum I WANT CHOO FOREVER voor de ultieme night out.

Of je nu op weg bent naar een stijlvol feest of je klaarmaakt voor een date night, voor een verleidelijke midnight look geldt de volgende formule: duizelingwekkend hoge hakken, Een chique glitter outfit en een spritz van Jimmy Choo’s nieuwe geur. Omdat de betoverende geur van I WANT CHOO FOREVER gegarandeerd het decor wordt van jouw meest memorabele avonden.

Glamoureus en krachtig

De feestelijke energie rond I WANT CHOO FOREVER is verbonden aan de specifieke blend van ingrediënten die het Eau de Parfum tot de ultieme verleiding maakt. Krachtige rozen in combinatie met pittige roze peper en bittere amandelolie staan voor aantrekkingskracht en stoutmoedigheid. Het hart wordt gevormd door zwarte kersenlikeur, verleidelijke jasmijn en vrouwelijke vetiver. Het samenspel van aards mos, vanille en tonkaboon maakt het parfum werkelijk verslavend. Een sensuele combinatie van chypre, amber en gourmand voor een mysterieus spoor dat de hele nacht traceerbaar blijft.

Topnoten: rozen, rode peper en amandelolie
Hartnoten: kersenlikeur, jasmijn en vetiver
Basisnoten: mos, vanille en tonkaboon

De flacon

De elegante fles van zwarte degrade lak is geïnspireerd op de vrijmoedigheid van de geur. Met een sculpturale vorm – een ode aan de vrouwelijke vorm – is de flacon een prachtige aanvulling op de badkamerplank van iedere vrouw. Het opvallende monogram en de gouden spraycap maken de flacon af. Beauty meets fashion op een verrassende en stralende manier. Een echte blikvanger. De metallic verpakking durft op te vallen. Het gouden JC-monogram in combinatie met de levendige zwarte glitters weerspiegelt de glamour van de wereld van Jimmy Choo.

Meer weten over deze fantastische nieuwe geur van Jimmy Choo? Bekijk de website van Douglas!