Nina, Lucy & Thammy

Kenkô lanceert drie nieuwe Eau de Toilettes kids

Om de unieke band van moeder en kind verder te eren, heeft het Nederlandse verzorgingsmerk Kenkô een nieuwe collectie gecreëerd: drie honderd procent natuurlijke geuren (vergezeld van mooie sjaals) voor kinderen, die een onbetaalbaar geschenk zijn om fijne jeugdherinneringen voor altijd vast te leggen.

Na het succes van de moeder- & babyverzorgingslijn en Hugs, een delicaat parfum dat samen met Nina Pierson is ontworpen voor (nieuwe) moeders, gaat Kenkô verder met het thema van betoverende verbinding en diepe liefde.

Het verhaal van de geur

Geïnspireerd door en gecreëerd in samenwerking met drie moeders, Nina Pierson, Lucy Woesthoff en Thammy Salcedo, en met heel veel trots lanceert Kenkô drie bijzondere Eau de Toilettes voor kinderen (vanaf vier jaar), geluk in een fles. Deze bijzondere collectie viert de schoonheid van de natuur en de band tussen moeder en kind door middel van Nina, Lucy en Thammy’s originele verhalen en frisse interpretaties van tijdloze noten. Elke geur fungeert als een liefdesbrief van een van de moeders aan haar favoriete plek op aarde. De geuren zijn gemaakt voor moeder en kind om samen te kiezen en te gebruiken om specifieke gebeurtenissen, plaatsen gevoelens en herinneringen vast te leggen – de ene geur voor thuis, de andere voor een vakantie.

Flor

De geur Flor, gecreëerd door Lucy Woesthoff, auteur van WOMAN en moeder van drie zonen en dochter Leia, is geïnspireerd door Ibiza. ‘Het gevoel van vrijheid, samen zijn, samen op ontdekking in de natuur, je verwonderen wanneer je rijdt op een stoffige camino en het plukken van wilde bloemen en kruiden; dit is waar het bij Flor om draait,’ zegt Lucy. Flor bezit frisse tonen van watermeloen en komkommer, zoete tonen van wilde bloemen en biologische lavendel, pure tonen van groene thee en een bloemige fractie van patchouli.

Sol

De geur Sol, bedacht door de in Brazilië geboren moeder van Leo en Luna, Thammy Salcedo, heeft haar elegante en kleurrijke stijl en zonnige persoonlijkheid vertaald in een heel mooie geur. ‘Ik wil een geur creëren die me doet denken aan thuis en mijn kindertijd. Zomer, zon en het strand,’ zegt Thammy. Sol voelt warm en puur aan door de sandelhoutolie naast de vanillebourbon. De toevoeging van wortelhart zorgt een fruitige, fluweelachtige en kleurrijke toets.

LILJA

De geur Lilja Kids, tot leven gebracht door Nina Pierson, mede-oprichter van de biologische saladebarketen SLA, auteur van bestsellers Mama’en en De Geboortebundel en moeder van drie. ‘Mijn inspiratie voor deze geur komt van onze Zweedse zomers, waar het nooit donker wordt, waar ik op blote voeten naar buiten ga, wilde frambozen pluk en natuurlijk lelietje-van-dalen,’ beschrijft Nina. Lilja biedt een geruststellende, zoete en schone geur van lelietje-van-dalen, frambozenblad, magnoliablad, vleugje vanille, bergamot, jonquille narcis en petitgrain.