Beauty sleep is real!

Zo haal jij ’s nachts alles uit je huid

’s Nachts ondergaat de huid verschillende belangrijke processen als onderdeel van het herstelproces van het gehele lichaam. Overdag heeft de huid al haar energie nodig om zich te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar ’s nachts, als de huid geen stress ervaart, worden de natuurlijke herstelprocessen geactiveerd. Zo wordt het hormoon serotonine in de avond vervangen voor melatonine, het slaaphormoon. Recent is aangetoond dat dit hormoon, naast de hersenen, ook in de huid wordt aangemaakt. Ook werd ontdekt dat melatonine een belangrijke rol speelt bij de regulering van de nachtelijke cyclus van de huid. Het zet namelijk de regeneratie- en herstelmechanismen van de huid in gang. Ten slotte voert de huid ’s nachts afvalstoffen af voor de ontgifting van de cellen en weefsel. Hoe zorg jij ervoor dat ’s nachts deze processen zo goed mogelijk verlopen?

Met de jaren verlopen de processen, die optimaal functioneren bij een jonge huid, steeds minder effectief. Zo verloopt de celdeling langzamer en ontstaan er foutjes in het DNA wat leidt tot zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals rimpels, een verminderende glow en verlies van stevigheid. Met de jaren heeft de huid ook veel invloeden van buitenaf te verduren. Denk onder andere aan uv-schade, luchtvervuiling, blauw licht en ongezonde voeding. Om deze schade te herstellen en huidveroudering te vertragen, is het van belang om processen als celvernieuwing en -herstel die in de nacht plaatsvinden zo optimaal te laten verlopen.

Sisley Supremÿa La Nuit

In 2009 introduceerde Sisley Paris Supremÿa, een innovatieve anti-aging nachtverzorging, speciaal ontwikkeld om de huid te helpen zich zo efficiënt mogelijk in de nacht te vernieuwen. Nieuw toegevoegd aan deze lijn is het Complexe Régénération Fondamentale, een unieke combinatie van krachtige en natuurlijke ingrediënten die nachtelijke processen in de nacht zo optimaal mogelijk laten verlopen. Het stimuleert de productie van melatonine in de huid en bevordert tevens de zelfreiniging en de langere levensduur van cellen en weefsels voor een beter herstel. Beauty sleep is real!

Sisley Supremya

ZIE OOK: ZO CREËER JE IN EEN MINUUT EEN STRALENDE HUID

Masseer jouw huid een jeugdige toekomst in

De Gingko Gua Sha is een massagetool voor gezicht en hals, om de Sisleÿa- en Supremÿa-rituelen te versterken. De tool is perfect voor de contouren van het gezicht. Met de juiste techniek oefen je een effectieve gezichtsmassage uit, waarmee afvalstoffen worden afgevoerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit draagt bij aan het verminderen van de zichtbare tekenen van huidveroudering. Ontdek in onderstaande video de juiste techniek waarmee jij jouw huid een jeugdige toekomst inmasseert!

Tutorial GINKGO GUA SHA

Klik hier voor meer info over de Sisley Supremÿa La Nuit