Horoscoop mei

Maanden van optimisme en overvloed liggen voor ons!

De talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten, maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Niet alleen voelen we de zomer naderen in mei, maar voelen we ook dat het geluk ons toelacht dankzij Jupiter, planeet van optimisme!

De komende maanden verblijft onze favoriete planeet Jupiter in Ram. Jupiter is de planeet van kennis, optimisme en overvloed en helpt ons om met groeien. Geen planeet dus om te onderschatten, want Jupiter brengt ons vrolijkheid en goed geluk! In Ram krijgt Jupiter een vurige start waarbij we uitgedaagd worden om de komende maanden zelf aan de slag te gaan om de winst te behalen. Geen tijd om stil te zitten, maar om kansen te wagen en buiten je comfort zone te kijken. Jupiter in Ram laat ons zien dat als we maar genoeg durven, de wereld aan onze voeten ligt. Vanaf 10 mei tot 28 oktober verblijft deze goedgezinde planeet in Ram waardoor we ruim de tijd krijgen om ons zelfvertrouwen te laten groeien en meer initiatief te gaan nemen. Een lekkere transitie die er voor kan zorgen dat we meer vertrouwen krijgen in ons eigen kunnen, maar ook meer in het nu gaan leven. De toekomst is onvoorspelbaar, net als de kansen die op je pad komen. Tijd dus om in het nu te zijn en open te staan voor nieuwe kansen. Alhoewel Jupiter natuurlijk een fijne algemene uitwerking zal geven, heeft de planeet van optimisme ook een persoonlijke invloed! Welke invloed jij kan verwachten lees in de horoscoop van mei.

Ram

20 maart t/m 19 april

De planeet van optimisme brengt een ruime tijd in jouw sterrenbeeld door waardoor je extra voordelen kan verwachten. Niet alleen maakt Jupiter je de komende tijd extra optimistisch, maar boost het ook het durven vertrouwen op de keuzes die je maakt. Extra zelfvertrouwen komt dus jouw kant op waardoor je het leven bij de ballen durft te pakken. Mogelijk wat onorthodoxischer dan normaal, maar aangezien Jupiter in Ram draait om lef tonen, zullen alle gemaakte keuzes je verder brengen.

Stier

20 april t/m 20 mei

De uitwerking van Jupiter in Ram is voor elk sterrenbeeld anders, want voor jou zal het een tijd brengen waarbij je meer innerlijke groei kan verwachten. De invloed van Jupiter valt in jouw gebied van onderbewustzijn waardoor Jupiter je zal helpen om bewuster van patronen te worden. Alhoewel je van nature behoorlijk nuchter bent, brengt de warme invloed van Jupiter je ook nieuwe inzichten rondom spiritualiteit waar je komende tijd extra rust zal vinden.

Adele voor haar music video O My God met juwelen van Cartier. Ben je net als Adele een stier? Dan herken je je misschien in de volgende eigenschappen. Je bent attent, toegewijd, betrokken, stabiel, eerlijk en staat bekend om je geduld. Stieren nemen liever geen risico, maar zoeken naar emotionele en financiële zekerheid. Het sterrenbeeld Stier is volhardend en gaat door wanneer anderen al lang hebben opgegeven. Stieren houden van rust en regelmaat.

Tweelingen

21 mei t/m 20 juni

Jupiter zal je komende tijd meer gezelligheid brengen. Als echte Tweeling houdt je van gezelschap en nu Jupiter de komende maanden in jouw gebied van vriendschap en netwerken verblijft, betekent dat een hoop verrijking van je sociale leven. Denk aan het vinden van nieuwe vrienden, een nieuwe club waar jij je energie kwijt kan of leuke samenwerkingen die zijn vruchten zal gaan werpen. Blijf dus vooral jouw sociale skills inzetten zoals je altijd al deed, want daar zal de komende tijd jouw kracht blijven liggen.

Kreeft

21 juni t/m 22 juli

Jupiter in Ram heeft als thema je eigen kracht vinden en komende tijd geldt dat ook voor jou. Jupiter in Ram versterkt je zelfvertrouwen waardoor je de komende tijd beter je grenzen kan aangeven. Je krijgt een duidelijkere visie waardoor je minder uit emotie zal handelen en meer vanuit rationaliteit. Niet alleen mentaal fijn, maar ook een goede zet die helpt om nieuwe stappen binnen je carrière te zetten.

Leeuw

23 juli t/m 22 augustus

Leeuw, tijd om de wereld te verkennen. Corona lijkt voorbij en nu Jupiter precies jouw reislustige kant aanstraalt zou het jammer zijn om daar geen gebruik van te maken. Nieuwe kansen en persoonlijke groei liggen op jouw pad als je eens buiten je vertrouwde wereld gaat kijken en nieuwe culturen gaat ontdekken. Niet alleen brengt dit nieuwe kennis, maar ook een groot gevoel van dankbaarheid voor de wereld die je al om je heen gecreëerd hebt. Eat, pray love dus….

Maagd

23 augustus t/m 22 september

Tijd om buiten je comfortzone te kijken, want Jupiter laat je een hele andere kant van jezelf zien. Jupiter in Ram draait om grenzen te leren kennen, maar komende tijd draait het voor jou om seksualiteit, intimiteit en persoonlijke transformatie. Tijd om rationaliteit te laten varen en meer op je gevoel te vertrouwen zodat je meer vanuit je hart de wereld zal ontdekken.

Weegschaal

23 september t/m 22 oktober

Jupiter draait om je kracht vinden zodat je vanuit je persoonlijke kracht het optimisme weer hervindt. Voor jou betekent dat je zal groeien in relaties, zowel op persoonlijk als carrieregebied. Je voelt je thuis bij anderen en Jupiter zal dit de komende maanden alleen maar versterken. Deels helpt het je om meer te investeren in huidige relaties in de vorm van aandacht en liefde, maar aan de andere kant helpt het je ook om je los te maken van vervelende patronen omdat je ook meer behoefte hebt aan vrijheid. Een tegenstelling, maar als Weegschaal weet jij hier zeker mee te dealen. 

Schorpioen

23 oktober t/m 21 november

Tijd voor gezonde gewoontes. Jupiter brengt nieuw optimisme in het ontwikkelen van gezonde gewoontes en patronen waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. Niet dat je ineens fulltime sporter wordt, maar je zal komende tijd meer balans aan gaan brengen in je leven waardoor het net wat soepeler gaat. Een fijne periode dus waar je beter uit zal gaan komen.  

Boogschutter

22 november t/m 21 december

Je bent al goed in het uiten van je gevoelens, maar je gaat pas echt los nu Jupiter in Ram jouw gebied van zelfexpressie en creativiteit zal verblijven. Door volledig je zelf te zijn en jezelf te uiten ontdek je de komende tijd een nieuwe vorm van speelsheid die je leven weer meer kleur gaat geven. Niet langer de saaie verantwoording, maar van elke dag een feestje maken dankzij spontaniteit en warmte die je zal ontvangen.

Steenbok

22 december t/m 19 januari

Tijd om extra aandacht te besteden aan je fundatie. Waar je van nature gefocust bent op je verantwoordelijkheden, zoals werk en toekomst is het nu tijd om meer in het nu te leven. Komende tijd zal je meer plezier ervaren in tijd thuis besteden en het werken aan familierelaties. Geluk, groei en optimisme lachen je toe en dat helpt ook om de druk die je voelt te verlichten. Niet alleen brengt het mentale rust, maar helpt het je ook om te relativeren over wat er echt toe doet in het leven.

Waterman

20 januari t/m 18 februari

Komende maanden draaien om het delen van kennis. Als Waterman ben je gezegend met een slimme kop en verfrissende ideeën en Jupiter daagt je nu uit om deze niet langer voor je te houden. Kijk of je nieuwe mensen kan overtuigen van de ideeën die je hebt om de wereld mooier te maken of houdt diepe gesprekken met mensen die je anders maar kort spreekt. Jupiter draait voor jou om verbintenis zoeken in de vorm van mentale stimulatie.

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Een periode van overvloed komt onze kant op en voor jou betekent dat onder andere overvloed in de vorm van financiën. Niet dat je ineens de lotto wint, helaas. Maar Jupiter kan wel nieuwe inzichten brengen om je financiën beter onder controle houden, zie je ineens een leuke hobby waar je een extra zakcentje mee kan verdienen of leer je extra te besparen. Wel kan je het ervaren als een lastige periode omdat nadenken over je financiën zeker in de huidige tijd niet altijd leuk is…