passie, seks en discussies

Talkieshoroscoop oktober

De Talkieshoroscoop is lekker vernieuwend, geen horoscoop die jou gaat zeggen dat je de liefde van je leven gaat ontmoeten maar wel een horoscoop die jou aan het denken zal gaan zetten met elke maand een andere invalshoek op basis van jouw sterrenbeeld. Deze maand duiken we samen met astrologe Maannomade in op hoe we onze motivatie weer terug gaan vinden als Mars in Schorpioen verblijft. 

Mars kennen we niet alleen als een chocolade snack, maar ook als planeet die binnen de astrologie bekend staat om zijn invloed op passie, seks en discussies. Een vurige planeet die ons dus niet alleen levensenergie geeft, maar ook een doel om na te streven waar ons hart zeker sneller van gaat kloppen. De energie is een tikkeltje impulsief en zorgt ervoor dat we door de vurigheid makkelijker keuzes maken vanuit ons hart, zonder al te lang stil te staan bij wat er allemaal fout kan gaan. Vanaf 10 oktober verblijft Mars zes weken in Schorpioen, een intens sterrenbeeld die de vurige intensiteit van Mars extra verdieping zal gaan geven. Niet alleen op het gebied van seksualiteit zijn we meer opzoek naar een intiemere verbinding en uitdaging, maar ook naar meer levensverbinding. We voelen hierdoor een sterkere motivatie om nieuwe keuzes te maken en meer energie om een eigen pad te kiezen. We streven naar meer uitdaging dan een saaie negen tot vijf baan en willen graag een duidelijk doel voor ogen hebben om naar toe te werken. Extra fijn als je al vol creatieve ideeën zit die je graag tot uiting wilt laten komen, want door de extra sterke wil, die Schorpioen met zich meebrengt, kan je in deze periode jouw visie echt rondmaken. Als je op dit moment nog zoekende bent naar jouw levensdoel of het gevoel hebt dat je de controle kwijt bent, kan deze periode juist behoorlijk intens voelen door de emotionele werking die Schorpioen zal hebben. Wel lastig dat het juist in deze periode extra lastig kan zijn om je emoties op een gezonde manier te uiten als ze je hoog zitten waardoor grote gevoelens zullen opstapelen tot de bom ontploft… Wat je nog meer de komende zes weken kan verwachten lees je in jouw Talkies horoscoop!

Ram


20 maart t/m 19 april

Als Ram sta je nooit stil en door de energie van Mars in Schorpioen ben jij de komende weken helemaal op dreef. Jouw vuurtje wordt extra aangewakkerd door de intensiteit van Mars in dit sterrenbeeld, waardoor je nog meer uitdagingen zult aangaan. Het bezitten van aandelen, geld of materialistische zaken hebben in deze tijd extra je aandacht waarbij je mogelijkheden ziet tot uitbreiding. Let wel goed op dat je niet teveel mee gaat in het maken van roekeloze keuzes omdat de impulsiviteit van deze plaatsing er best voor kan zorgen dat je spijt gaat krijgen van sommige acties. 

Stier


20 april t/m 20 mei

Jouw ambities op de werkvloer worden extra aangewakkerd als Mars extra energie brengt om net een stapje harder te zetten. De komende weken ligt daarom de valkuil voor een Stier om niet teveel mee te gaan in de stress die je carrière met zich meebrengt, nu Mars extra druk gaat zetten op je relaties. De grote gevoelens die opspelen tijdens deze periode vind je lastiger om los te laten waardoor je geneigd bent dit op je geliefden af te reageren. Werk dus aan een gezonde werk-prive balans en blijf open communiceren. 

Tweelingen


21 mei t/m 20 juni

Waar je als Tweelingen goed bent in vluchten als het je te heet onder de voeten wordt, leer je juist tijdens Mars in Schorpioen hoe je deze intense energie in betere banen kan leiden. Zowel mentaal als lichamelijk word je bewuster van je gezondheid waardoor beter voor jezelf zorgen, jouw nieuwe obsessie wordt. Sporten onder de lakens geldt ook als cardio… 

Kreeft


21 juni t/m 22 juli

Ondanks dat Mars in Schorpioen voor mede water elementen best een intense periode kan zijn, voel jij je als een vis in het water omdat het je helpt jouw gedachten meer op een rij te zetten. Alle ideeën die je hebt vormen zich tot een visie waarbij het doel dat je voor ogen hebt een stuk bereikbaarder lijkt. Daarnaast ben je in deze periode creatiever wat zich niet alleen artistiek kan uiten, maar ook in het oplossen van problemen die je gaandeweg tegenkomt. 

ZIE OOK: LAAT VOEDING JOUW MEDICIJN ZIJN

Leeuw


23 juli t/m 22 augustus

Nu de herfst zijn aantreden heeft gedaan, zijn we meer thuis waardoor de komende weken de irritaties best kunnen gaan oplopen. Je komt niet altijd weg met een grapje waardoor Mars in Schorpioen je zal leren hoe je irritaties binnen de familie gezamenlijk zal kunnen oplossen in plaats van deze onder de stoelen te schuiven. Geen gemakkelijke periode als je thuis nodig hebt om op te laden, maar wel belangrijk om de familiebanden te gaan versterken in plaats van verder los te weken. 

Maagd


23 augustus t/m 22 september

Mars in Schorpioen zorgt de komende weken voor een intensere communicatie waarbij je meer zal leren om tussen de regels door te lezen. Je leert dat je niet altijd anderen op hun woord kan geloven en dankzij Schorpioen ben je een stuk achterdochtiger. Doorvragen op antwoorden en het aflezen van lichaamshoudingen kan veel informatie prijsgeven die je kan helpen om de ander beter te begrijpen, of om de waarheid boven tafel te gaan halen… 

Weegschaal


23 september t/m 22 oktober

Waar je graag van harmonie houdt, leer je de komende weken om meer grip te houden op je financiële balansen. Geen gemakkelijk onderwerp voor je, maar dit is geen tijd om je hoofd in het zand te steken.  Als vrijgevige Weegschaal is dit een periode waarin je meer zal gaan sparen omdat je met je neus op de feiten gedrukt wordt dat je best beter voor jezelf mag zorgen. Minder trakteren of het terugvragen van geld via Tikkies zal helpen om je financieel meer stabiliteit te geven. 

Schorpioen


23 oktober t/m 21 november

Nu Mars in jouw sterrenbeeld zal verblijven, zal je merken dat jouw persoonlijkheid ook een stuk intenser wordt. Je wordt zekerder van jezelf en weet beter wat je waard bent, waardoor onzekerheden die je terughielden, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dit zorgt niet alleen voor meer zelfvertrouwen maar ook dat je een stuk assertiever gaat worden in het maken van keuzes. Een goede tijd dus om knopen door te hakken en jezelf een nieuw begin te gunnen. 

Boogschutter


22 november t/m 21 december

Als Boogschutter ben je niet snel bang waardoor ook de periode waarin Mars door Schorpioen wordt geïntensifieerd je zeker niet zal afschrikken. Je hebt wel voor hetere vuren gestaan en geniet juist van de uitdagingen die op je pad komen omdat je beseft dat deze je verder zullen helpen. Je hebt hierbij meer aandacht voor de lessen die je eruit leert, dan de tegenslagen die je brengt waardoor je aardig positief blijft. Niet alleen leer je de komende weken nieuwe dingen over jezelf, maar helpt het ook om oude hoofdstukken af te sluiten.  

Steenbok


22 december t/m 19 januari

Wat niet iedereen van Steenbokken weet is dat ze ontzettend warm zijn voor anderen, alhoewel ze koel of somber kunnen overkomen, zijn het juist de Steenbokken die je met alle liefde uit de brand zullen helpen. Nu Mars in Schorpioen een intense, maar passievolle energie de komende weken met zich meebrengt, zie je nog meer de waarde in van de relaties die je al om je heen hebt verzameld. Niet alleen maakt dit je een stukje emotioneler, maar zie je ook in welke relaties je verder brengen en welke relaties teveel energie kosten om nog mee door te gaan. Het zou daarom best een tijd kunnen worden waarin je afscheid gaat nemen van oude relaties om plaats te maken voor anderen. 

Waterman


20 januari t/m 18 februari

Nu Mars in Schorpioen ervoor zorgt dat je een stuk meer gedreven en ambitieuzer gaat worden, zal je merken dat jouw creatieve insteek handig van pas komt. Niet alleen ben je door deze energieboost een stuk sneller in het verwerken van informatie, maar zit je ook boordevol nieuwe ideeën die best eens kunnen opvallen voor anderen. Tijd dus om jezelf in de spotlight te zetten en te laten zien wat jij als Waterman in je mars hebt. 

Vissen


19 februari t/m 20 maart

Met alle passievolle en intense energie die deze periode in de lucht hangt, ben jij ready to go. Geen tijd om stil in een hoekje te zitten maar een tijd om te ondernemen want ook jij voelt de gedrevenheid om iets met je leven te doen in plaats van geleefd te worden. Dankzij de waterenergie van Schorpioen voel jij goed aan welke keuzes je moet maken om meer passie en energie in je leven te brengen. Zeker nu je uit je comfortzone wordt gehaald sta je open voor het avontuur, dus waarom geen verre reis boeken om jezelf vol nieuwe kennis te prikkelen? 

ZIE OOK: AFVALLEN ONMOGELIJK? LAAT JE SCHILDKLIER CHECKEN