100 jaar

Cartier lanceert tassencollectie geïnspireerd op Trinity

Trinity is het detail dat alles kan veranderen. Een kwestie van design op basis van 3 ringen en 3 verschillende soorten goud. Uiterst bescheiden maar direct herkenbaar lanceert Cartier om de honderdste verjaardag van de Trinity te vieren een bijzondere collectie met tassen; signature accessoires van het Maison!

De Trinity-tassencollectie vermenigvuldigt elegantie met het getal drie. Drie weerspiegelt de geschiedenis van Cartier door de drie oprichtende broers Louis, Jacques en Pierre en de drie historische Cartier boetieks, Parijs, Londen en New York.

Drie inzetstukken geven de licht generfde tassen een soepele uitstraling. Drie ringen met een geelgouden, roségouden en witgouden afwerking, die afsteken tegen het zwarte leer en elk hun eigen rol spelen: als handvat- of schouderriem. Breed, rond, mobiel of vast, de drie ringen zijn de perfecte manier om verfijning toe te voegen aan de bescheiden, maar luxe tassen: een handtas, een kleine rechthoekige tas en een minischoudertas. De collectie wordt gecompleteerd door een reeks kleine lederwaren, waaronder een creditcardhouder en een rond tasje dat lijkt op een etui met rits en dat als hanger of over de schouder kan worden gedragen.

Alle tassen uit de Trinity-collectie zijn verkrijgbaar in zwart, robijnrood, roze en jadegroen en zijn gecombineerd met een contrasterende kleur: bordeauxrood voor de zwarte tas en zwart voor de roze, groene en rode.