verfijnd en uniek

Maak kennis met de nieuwe novelties van Audemars Piguet

Audemars Piguet lanceert drie nieuwe modellen die bij verschillende stijlen, smaken en polsen past. Zo is de Code 11.59-collectie uitgebreid met een 38 mm kast, de 34 mm Royal in een volledig keramisch wit model én maar liefst twee limited editions van de Royal Oak Jumbo Extra Thin-modellen. Bekijk hier de nieuwste novelties van het Zwitserse horlogehuis.

AUDEMARS PIGUET CODE 11.59-COLLECTIE

Aan de Code 11.59-collectie is een nieuwe kast van 38 mm toegevoegd voor de slankere polsen. Deze nieuwe maat is gelanceerd met twee zelfopwindende modellen met een 18-karaats roségouden kast, voorzien van een wijzerplaat met reliëf in paars of ivoor én een bijpassende alligatorlederen band. De twee modellen bevatten het nieuwste uurwerk, Calibre 5900.

AUDEMARS PIGUET 34 MM ROYAL

Audemars Piguet lanceert haar eerste 34 mm Royal Oak Automatisch model volledig vervaardigd in wit keramiek. Trouw aan het ontwerp van het zwarte keramische model (77350CE) dat in 2021 werd gelanceerd, wordt deze variant gekenmerkt door een witte kleur die contrasteert met accenten van roségoud op de schroeven, wijzers, uurmarkeringen, achterkant van de kast en de rotor. Een prachtig verfijnd model die perfect om de slanke pols past.

AUDEMARS PIGUET 34 MM ROYAL

Audemars Piguet Jumbo Royal Oak

Tot slot lanceert Audemars Piguet twee nieuwe limited editions van de 39 mm Royal Oak Jumbo Extra Thin. Terwijl het eerste horloge is vervaardigd in 18-karaats witgoud met 1.528 briljant geslepen diamanten, combineert het tweede horloge 18-karaats geelgoud met briljant geslepen gele saffieren. Beide modellen worden aangedreven door het zelfopwindende uurwerk Calibre 7121, het meest recente en geavanceerde extra-dunne zelfopwindende uurwerk van de fabrikant dat in 2022 is onthuld ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de Royal Oak.

ZIE OOK: HET NIEUWE AP HOUSE