0% cow

100% plant

Burgerspecialist Ter Marsch & Co viert zijn vijfjarig bestaan met een Nederlandse primeur; een 100% plant, 0% cow burger. 

Al eerder werd er een vegaburger aan het menu toegevoegd, nu is het tijd om een stap verder te gaan. Vanaf deze week is de ‘Natural Happiness’ te proeven. De burger is een 100% plantaardige burger samen ontwikkelt met het Britse ‘Moving Mountains’. De burger is niet van een rundvleesburger te onderscheiden in kleur of textuur.

Natural Happiness

Ter Marsch & Co staat bekend voor hun bijzondere burgers en de prijzenkast is gevuld met (inter)nationale successen. Maar in de plantaardige wereld is Ter Marsch & Co minder bekend, vandaar de samenwerking met ‘Moving Mountains’. Hun slogan “100% plant, 0% cow” zegt voldoende. De menu waardige burger is een burger geworden gemaakt met veel Nederlandse ingrediënten als gepofte rode biet, honingtomaat van Looye, Zaanse grove mosterd, komkommer, Remekerkaas en een crumble van hazelnoot en boekweit. Dit alles tussen een briochebol uit eigen bakkerij.

Benieuwd naar de nieuwste creatie? Je proeft het bij Ter Marsch & Co in Rotterdam in de Witte de Withstraat 70.

https://www.instagram.com/p/BsU7NqTBFab/