Tony’s Chocolonely Chocolate Club

Feestje op je deurmat

Ben jij een echte chocofan? Dan is dit chocolade-abonnement van Tony’s Chocolonely het ultieme genot. Met deze Tony’s Chocolonely Chocolate Club, word jij elke maand verrast met een nieuwe doos tony’s chocolade. In iedere doos zitten unieke smaken die lekker voor jezelf zijn, maar ook makkelijk zijn te delen. Een heerlijk chocokado.

Elke maand unieke smaken

Het concept is bedacht door Chocula Bas, drievoudig Nederlands kampioen chocolade maken. In elke doos zitten vier halve repen in twee unieke smaakcombinaties. Bij de doos wordt elke maand een Tony’s-reep en een clubblad inbegrepen, die verpakt wordt in kleurrijke Tony’s-wikkels.

Keuze voor iedereen

Bij de Tony’s Chocolate Club kan je een tijdelijk-smullen-abonnement van 3, 6 of 12 maanden nemen of een doorlopend-genieten-abonnement. Voor elke keuze hanteren ze een prijs van €12,50 per maand, je kunt hem afsluiten via de website van Tony’s Chocolate Club. Het opzeggen of pauzeren van de doos is elke maand mogelijk. Als je bij de club zit, krijg je elke eerste van de maand een nieuwe doos met Tony’s Chocolade thuisgestuurd die door de brievenbus past.

100% slaafvrij chocolade

Wanneer je dit abonnement neemt, doe jij samen met Tony’s missie mee om samen 100% slaafvrij de norm te maken in chocolade. Elke maand verteld Tony’s meer over hoe ze dit voor elkaar krijgen. Door middel van vier halve Tony’s-repen in de doos te doen, willen ze mensen bewust maken van de ongelijkheid in de chocolade-industrie. Mensen bewust maken van de ongelijkheid in de chocolade-industrie is dan ook een belangrijke eerste stap naar een 100% slaafvrije chocoladewereld.