Veg.table Box

Dé plant-based foodbox

In samenwerking met Marits Eetkamer lanceert branding- en communicatiebureau W.Green de Veg.table Box! Een overheerlijke box vol plant-based lekkernijen, speciaal gecreëerd om duurzame ondernemers te steunen én voor foodies thuis.

De box is speciaal samengesteld voor liefhebbers van verantwoorde, mooie producten. De producten in de box kloppen met de ethische waarden van W.Green, dat uitsluitend samenwerkt met duurzame en sociale merken en initiatieven. De box brengt een verrassende selectie van duurzame ondernemers met een mooi product bij elkaar in één doos. Die jij gewoon thuis kunt laten bezorgen!

De producten in de Veg.table Box zijn nauwkeurig geselecteerd door W.Green en Marits Eetkamer. Je kunt genieten van de fijne items van o.a. de volgende merken en ondernemers: een vers zuurdesembrood van Baking Lab, een Oostenrijkse sauvignon blanc van Baltazar, crunchy peas van BitesWeLove, de spirulina bowl van The Breakfast Box, een online maandabonnement van Delight Yoga, krombekbonen met recept van Marits Eetkamer, granola van Raw Happiness, wc-rollen van The Good Roll, een kaars van The Very Good Candle Co., kaasfondue van Willicroft, Yamba Health-supplementen en vegan kaas van Yerba. Na het succes van de eerste try-out box, wordt het initiatief doorgezet en varieert de inhoud per editie. Van food tot yoga en nog veel meer!

Check vegtablebox.com/ voor meer info!