spectaculaire show

Dé grote finale van Miss Nederland 2023 is in zicht

Op zaterdagavond 8 juli a.s. wordt dé verkiezing voor de leukste baan van Nederland gehouden tijdens de grote finaleshow van Miss Nederland 2023 in het AFAS Theater te Leusden. Een spectaculaire show die je niet wilt missen! Lees hier wat je kunt verwachten en welke artiesten optreden.

Een spectaculaire show inclusief live entertainment met aan het einde van de avond de kroning van Miss Nederland 2023. De finalisten stellen zich voor aan het grote publiek en er vinden verschillende catwalk rondes plaats. Topartiesten zoals SERA, Paul Morris en PATRICIA zorgen voor de muzikale entertainment en de presentatie is in handen van de voormalig Miss Nederland sisters Denise Speelman (2020) en Zoey Ivory (2016).

Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit William Rutten, Edsilia Rombley, Bart Ettekoven, Marvy Rieder, Awura Abena, Julia Sinning en national director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2023 mag dragen. Zij zal ons land aan het einde van dit jaar internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing in El Salvador

ZIE OOK: DIT ZIJN DE 10 FINALISTEN VAN MISS NEDERLAND 2023

Praktische informatie

De finale vindt plaats op zaterdag 8 juli 2023, vanaf 19.00 in het AFAS Theater te Leusden, waarnaar de show om 20.00 uur van start gaat en om 22.30 uur ten einde is. Dresscode: glamour. Tickets zijn verkrijgbaar voor €44,75 per stuk inclusief parking en een drankje. Tickets bestel je hier.