LOVE STORY

Dramaserie Máxima verbreekt streamingrecords

De nieuwe Videoland Original high-end dramaserie Máxima, die sinds afgelopen zaterdag te zien is, heeft het eerste weekend van haar release al diverse records verbroken. Niet eerder heeft de release van een eerste seizoen van een Nederlandse dramaserie zoveel streams behaald op de releasedag als Máxima. De serie beleeft daarmee de beste start van een nieuwe Videoland Original dramaserie ooit.  

Maar niet alleen qua streamstarts doet de nieuwe Videoland Original het goed. Ook qua nieuwe abonnees is ‘Máxima’ recordhouder met de meeste inflow op de eerste dag voor een nieuwe Nederlandse dramaserie van de afgelopen 5 jaar.

LEES OOK: ZES DINGEN DIE JE NOG NIET WIST OVER DELFINA CHAVES

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL:
‘Na de prachtige première in Koninklijk Theater Tuschinski en de mooie recensies voor de eerste twee afleveringen is het geweldig om te zien dat het Nederlandse publiek de Videoland Original ‘Máxima’ heeft omarmd. We zijn enorm trots op het feit dat wij kwalitatief Nederlands drama aan het op- en uitbouwen zijn met dit jaar naast ‘Máxima’ ook het tweede seizoen van Sleepers, PATTY, SPHINX, Moedermaffia. Later dit jaar het finale seizoen voor Mocro Maffia en het langverwachte vervolg van ‘Gooische Vrouwen’.

Fotografie Millstreet Films