PRESS PLAY

Drie bingewaardige series voor op een luie zondag

Brakke zondag? Dan is er niets heerlijker dan op de bank neer te ploffen en jouw favoriete serie te kijken. Een (gezonde) snack erbij en bingen maar! Talkies tipt drie series die zeker het kijken waard zijn.

Baby Reindeer

De Netflix-serie Baby Reindeer is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Wanneer een berooide comedian uit medelijden met een kwetsbare vrouw flirt, ontketent dit een verstikkende obsessie die het leven van beiden dreigt te verwoesten.

LEES OOK: DEZE BEKENDE ACTEUR IS (HELAAS) NIET TE ZIEN IN DE NIEUWE BRIDGET JONES-FILM

Fallout

Fallout is gebaseerd op een van de allergrootste videogameseries aller tijden. De Prime Video-serie gaat over de verdeeldheid tussen hen die iets bezitten en zij die niets hebben, in een wereld waar er bijna niets meer is. 200 jaar na de apocalyps keren de vriendelijke bewoners van de luxe schuilkelders gedwongen terug naar het door straling verwoeste landschap dat hun voorouders achterlieten. Ze zijn verbijsterd wanneer ze een ongelofelijk complexe, verrassend eigenaardige en zeer gewelddadige wereld ontdekken.

Ripley

De Netflix-miniserie Ripley gaat over een oplichter. Hij neemt een unieke baan aan in Italië en belandt in een wereld van geld en privilege. Maar om het leven te krijgen dat hij wil, moet hij een web van leugens spinnen. Klinkt het verhaal je bekend? Dat kan kloppen, zo is er ook een Ripley-film (The Talented Mr. Ripley), met Matt Damon in de hoofdrol.