MUSIC

Glen Faria brengt liefdevol feestdagennummer uit

In samenwerking met de Bijenkorf heeft Glen Faria een nummer uitgebracht. Met het nummer Goed dat jij er bent reed hij in een speciaal ontworpen, rijdende etalage door het land voor verschillende verrassingsoptredens bij verpleeg- en verzorgingsinstellingen, om zo het gevoel van samenzijn en je bijzonder voelen deze feestdagen over te brengen.

De Bijenkorf staat natuurlijk bekend om de stijlvolle, magische etalages rond de feestdagen, die zorgen voor een feestelijk gevoel van samenzijn. Omdat veel mensen hier dit jaar minder van kunnen genieten, heeft Glen Faria samen met de Bijenkorf een nummer geschreven dat dit gevoel vangt. In het nummer verwoordt Glen Faria het gevoel van 2020. Tijdens het schrijven heeft hij zich laten inspireren door de beelden van lege winkelstraten en de stilte die in de straten heerst, waar het normaal gesproken op plekken als de Bijenkorf een gezellig samenkomen is. Ook heeft hij gekeken naar alle mooie en hartverwarmende initiatieven die we om ons heen zien ontstaan. Het dubbele gevoel dat dit bij hem opwekt, heeft hij proberen te vangen in het nummer. Het nummer staat voor het gevoel van samenzijn, iets dat met de feestdagen niet voor iedereen even vanzelfsprekend is, zeker niet in 2020.

Omdat we niet naar de magische Bijenkorfetalages kunnen, gaf Glen verrassingsoptredens door het hele land. Met een speciaal vormgegeven rijdende etalage met daarin een vleugel reed hij langs de zeven steden waar de Bijenkorf een winkel heeft en bij verschillende verpleeg- en verzorginstellingen voor ouderen, in samenwerking met NL Cares.

Goed dat jij er bent is te beluisteren via alle streamingdiensten. De bijbehorende videoclip is te zien op Glens YouTubekanaal.