moto g9 plus

HEBBEN: DEZE COMPACTE TELEFOON VOOR HELE FAMILIE!

Een topcamera om al je mooie herinneringen vast te leggen, een groot scherm waarop je heerlijk films kunt kijken of je kids mee kunt vermaken én een lange batterijduur: dat zijn vaak de belangrijkste dingen die we zoeken in een smartphone. Motorola combineert dit allemaal in hun nieuwste smartphone-musthave: de moto g9 plus! Talkies vertelt je hier waar je eigenlijk allemaal op moet letten bij een telefoon die geschikt is voor het hele gezin.

DE MOOISTE HERINNERINGEN

Onze leukste momenten leggen we graag vast op camera om later als mooie herinneringen terug te kunnen kijken. Natuurlijk willen we dan wel dat die foto’s scherp zijn. Gelukkig hoef je geen topfotograaf te zijn om mooie foto’s te maken, met een goede camera kom je al heel ver! De nieuwe moto g9 plus komt met een 64 MP-hoofdcamera met quad pixel technologie en Night Vision, om al je herinneringen zo goed mogelijk vast te leggen, in welke lichtomstandigheden je je ook bevindt. Of je nu op vakantie bent in de bergen en plots bewolking treft, samen naar een overdekt zwembad gaat of het op zaterdagavond gezellig maakt in huis met kaarsjes; elke situatie kun je vastleggen en de kunstmatige intelligentie in het toestel adviseert je daarbij. Dankzij de ultragroothoeklens komt echt álles haarscherp in beeld. Daarnaast heeft de telefoon een Macro Vision-camera waarmee je tot wel vier keer (!) dichterbij komt dan een standaardlens en zit er een dieptesensor in, om professioneel ogende portretten te maken.

Hoe maak je de mooiste foto’s?

 • Zorg altijd voor een schone lens
 • Tik op het scherm om het beeld scherp te stellen
 • Houd je telefoon recht en stil
 • Zorg voor goede belichting
 • Om je foto’s helemaal perfect te maken, gebruik de mogelijkheden die Google Foto je allemaal biedt

ALTIJD ENTERTAINMENT VOOR ONDERWEG

Als je lang onderweg bent met de kids op de achterbank is het ideaal om ze te kunnen vermaken met een leuke movie, muziek of games. Dan is het natuurlijk extra fijn als de batterij niet zo snel leeg gaat. Met de nieuwe moto g9 plus kan dat maar liefst 147 uur; de enorme batterij geeft je ruim twee dagen power! En filmpjes kun je tot wel negentien uur lang bekijken, dus plan maar uit hoe lang je rit kan zijn. Is je batterij onderweg toch onverhoopt leeg? Geef ‘m een snelle energieboost met de TurboPower™ 30-oplader die je twaalf uur stroom geeft in minder dan tien minuten opladen. Sneller kan het niet!

De leukste films voor onderweg:

 • Frozen 2
 • De nieuwe Lion King
 • Mees Kees
 • Verschrikkelijke Ikke

GROOT BEELDSCHERM

Ook is het belangrijk dat het beeldscherm groot genoeg is om alles te kunnen zien. De nieuwe motorola heeft een primeur; deze smartphone heeft het grootste scherm ooit op een moto g-smartphone! Zo kun je extra genieten van films en series. Het beeld op je scherm komt in levensechte kleuren dankzij de verbeterde helderheid en contrasten.

Top 3 must see series van het moment:

 1. Lucifer

Drama, thriller, misdaad, fantasy – het zit er állemaal in. Tom Ellis speelt de op aarde neergedaalde duivel die een nachtclub runt. Ondertussen helpt hij detective Chloe Decker om misdaden te ontrafelen en zijn mysterieuze krachten helpen daar enorm bij. 

 • Undercover S02

De Vlaams-Nederlandse serie Undercover is terug voor een nieuw seizoen! In het seizoen twee werkt Kim de Rooij (Anna Drijver) als onderzoeksjournalist, en is Bob (Tom Waes) nog steeds agent. Ze krijgt de El Dorado Ranch in het vizier, waar illegale wapens naar Syrië worden verhandeld. Dat is wederom aanleiding voor een spannende undercovermissie.

 • Selling Sunset

Dé reality serie waar iedereen het op dit moment over heeft. De serie volgt de makelaars van Oppenheim Group, die in Los Angeles de duurste huizen aan rijke klanten verkoopt. En met al die grote ego’s gaat dat natuurlijk gepaard met een flinke dosis drama.

VEEL OPSLAGRUIMTE

Al je mooie foto’s, muziek, apps en games nemen veel ruimte in beslag op je smartphone. Het is dus belangrijk om te letten op de opslagruimte bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon. De moto g9 plus wordt geleverd met ingebouwde 128 GB opslag, dus je barst van ruimte voor het opslaan van foto’s, films, muziek, apps en games. En mocht dat niet genoeg zijn, kun je tot 512 GB extra toevoegen met een microSD-kaart.

JOUW PERSONAL ASSISTANT

Waar jij gaat, is je persoonlijke Google Assistant. Daarom heeft motorola de ervaring op de nieuwe smartphone vereenvoudigd met een speciale Google Assistant-knop aan de zijkant van de telefoon. Druk simpelweg op de knop om stembesturing in te schakelen en alle antwoorden of hulp te krijgen die je nodig hebt. Nu is jouw persoonlijke assistent altijd binnen handbereik!

Dit alles komt in een zeer schappelijke prijs! De moto g9 plus is verkrijgbaar voor €269,99 in de kleuren Navy Blue en later dit najaar in Blush Gold.

Wil je kans maken op deze prachtige smartphone? Doe dan mee aan de winactie!