YouTubeserie Boos van Tim Hofman

top trending

Ter ere van de lancering van de gloednieuwe Chromecast met Google TV heeft het Google Search-team de 15 meest gezochte televisieprogramma’s, films en series in kaart gebracht. Waar was Nederland in de afgelopen zes maanden benieuwd naar?

Boos stak met kop en schouders boven de competitie uit, de serie eindigde op nummer één van de Top Trendinglijst op Google. Dit is natuurlijk niet zo gek nadat de Zilveren Nipkowschijf, van oudsher een televisieprijs, werd uitgereikt aan de makers van het YouTubeprogramma. Op twee staat Stranger Things. We streamden het vierde seizoen in de eerste maand massaal op Netflix en keken de eerste 28 dagen na de première bij elkaar opgeteld 930 miljoen uur van de serie. Euphoria bemachtigde de derde plek op de lijst. Deze dramaserie was voor velen hét excuus om een abonnement op HBO Max af te sluiten. Met je nieuwe Chromecast stream je deze serie direct naar je tv in kristalhelder beeld tot 4K HDR. Tinder Swindler bemachtigde de vierde plek op de lijst. Mensen waren nieuwsgierig naar de serie waarin Simon Leviev, geboren als Shimon Hayut, tienduizenden dollars aftroggelde van nietsvermoedende vrouwen door zich voor te doen als telg van de steenrijke diamanthandelaars’ familie Leviev. Met een Oscarnominatie voor Beste Film belandde Don’t Look Up van Netflix op de vijfde plek. Deze film tover je heel eenvoudig op je beeldscherm met de speciale Netflix- en YouTubeknop op de nieuwe Chromecastafstandsbediening.  

Al je geliefde streamingdiensten op één plek

De nieuwe Chromecast met Google TV brengt al je geliefde streamingdiensten bij elkaar. Je ziet wat trending is bij jou in de buurt en vindt heel eenvoudig al je favoriete tv-programma’s. In Nederland kun je kiezen uit YouTube, Netflix, Disney+, Prime Video, Videoland, NPO Start, Ziggo GO, Viaplay, HBO Max en Apple TV. Er zijn bovendien duizenden andere apps die je zelf kunt installeren. Stream gemakkelijk de beste thrillerseries van het afgelopen jaar, zoals het nieuwste seizoen van Diepe Gronden met Linda de Mol, die te zien is op Videoland en op plek nummer zes in de lijst staat. Of ga voor plek zeven en start met bingewatchen van de spannende serie Inventing Anna. Reality-tv blijft goed scoren bij Nederlanders en dan vooral de series op Videoland, Big Brother staat op plek acht gevolgd door Ex on the Beach. Ga je voor een feel good movie? Encanto staat op plek tien via Disney+, met ‘We don’t talk about Bruno, no,no,no..’.