Secret Project Festival

keert terug naar ADE

Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Organisatoren Insomniac en ALDA kondigen vandaag een nieuwe ADE-editie aan. Op zaterdag 22 oktober 2022 zal het Amerikaanse Secret Project Festival opnieuw neerstrijken op het Hembrugterrein in Zaandam. Met op de line-up technolegendes als Marco Carola en Sven Väth, maar ook dé nieuwe generatie pioniers als Michael Bibi,  HAAi en Patrick Topping.

Secret Project Festival is ook dit jaar een opvallend evenement binnen de ADE-programmering, met maar liefst 30 house-, techno- en techhouse-zwaargewichten op de line-up. Verdeeld over vier podia op het Hembrugterrein, een bijzondere locatie aan de overkant van de Amsterdamse haven. Het indrukwekkende terrein deed ooit dienst als industriegebied, maar werd in 2003 omgetoverd tot een creatief en cultureel terrein met behoud van oorspronkelijke uitstraling. Waardoor het de perfecte setting is voor het kunstzinnige Secret Project Festival, de industriële sfeer van de locatie gaat hand in hand met de muziekstijlen en het audiovisuele aspect. 

Los Angeles’s undergroundmuziekscene

Secret Project Festival is ontstaan ​​in de undergroundmuziekscene van Los Angeles en heeft inmiddels furore gemaakt in Europa met een reeks succesvolle evenementen. Het festival maakte haar ADE-debuut vorig jaar en slechts enkele maanden later vond Secret Project Portugal plaats aan het strand van Portimão. Secret Project Festival maakt deel uit van het Insomniac-portfolio, dat samenwerkt met de in Amsterdam gevestigde evenementenorganisator ALDA. Samen vergoten ze hun wereldwijd aanwezigheid binnen de evenementenindustrie en behoren ze tot een van de belangrijkste spelers in de wereldwijde elektronische muziekscene.

General information

SECRET PROJECT FESTIVAL
Datum: 22 oktober 2022
Tijden: 12:00 – 23:00
Locatie: TAETS, Hembrugterrein
Adres: Hemkade 18, Zaandam
amsterdam.secretproject.com