EXCLUSIEVE SLAAPBESTEMMINGEN

In deze hotels ontwaak je uitgerust in een Hästens bed

Hästens staat bekend om de exclusieve kwaliteit van bedden en een eersteklas ervaring in dromenland, zelfs ver weg van de slaapkamer thuis. Ga mee op een reis langs de meest exclusieve slaapbestemmingen en ontdek waar je op de wereld uitgerust ontwaakt in een Hästens bed.

   1  Britannia Hotel, Trondheim, Noorwegen 

Het Britannia Hotel in Trondheim, Noorwegen, is een 153 jaar oud erfgoedhotel dat in 2019 heropend werd, waarbij elke kamer is voorzien van Hästens-bedden voor een unieke slaapervaring. Britannia wordt vaak het meest luxueuze hotel in Noorwegen genoemd en wordt beschouwd als het meest noordelijk gelegen prestigieuze ‘Grand Dame’ hotel ter wereld.

ZIE OOK: NEGEN SLAAPTIPS OM JE SLAAP TE VERBETEREN

   2 Hästens Sleep Spa – CBR Boutique Hotel, Coimbra, Portugal 

Hästens Sleep Spa is een exclusieve ervaring voor gasten die op zoek zijn naar de ware luxe van welzijn, gericht op zowel lichaam als geest. Het ontwerp van het hotel is geïnspireerd op de Biblioteca Joanina uit de 16e eeuw en is gebouwd met de bedden van Hästens als basis. Omdat het een boetiekhotel is met slechts 15 kamers, biedt het eersteklas service op maat die garant staat voor een onvergetelijk verblijf. Het is het enige hotel in het land dat zich richt op slapen en de groeiende trend van het slaaptoerisme.

3 CERVO Mountain Resort, Zermatt, Zwitzerland

Vanuit een diepgeworteld streven naar bijzondere en hoogwaardige gastvrijheid nodigt CERVO haar gasten uit om de natuur te verkennen en daarbij een stukje van zichzelf terug te vinden. De levensfilosofie van CERVO kan in het hele resort worden ervaren en gevoeld. Deze is gebaseerd op de principes van bewust en respectvol omgaan met het milieu en het waarderen van het thuisland met zijn tradities en waarden. De 54 kamers, suites en zeven lodges zijn uitgerust met Hästens-bedden die bijdragen aan de ervaring van de gasten om weer in contact te komen met zichzelf.

ZIE OOK: VIJF TIPS VOOR EEN RUSTGEVENDE SFEER IN DE SLAAPKAMER

4 Heads Over Hills Luxury Retreat, Knysna, Zuid-Afrika

Het Head over Hills Luxury Retreat is een uniek 5-sterren boetiekhotel aan de prachtige rand van de iconische Knysna Heads. Het hotel is ontworpen om gasten een intieme en exclusieve ervaring te bieden. Met een beperkt aantal kamers die zijn uitgerust met Hästens-bedden, biedt Head over Hills persoonlijke aandacht en een intieme sfeer voor het vieren van een speciale gelegenheid, een huwelijksreis of een ontspannen vakantie om de schoonheid van de natuur te waarderen.

5 HUSS Gstaad Hotel, Gstaad, Zwitzerland 

HUUS Gstaad Hotel belooft een wereld van onvergetelijke bergervaringen, een authentieke sfeer en heerlijk comfort dankzij de Hästens-bedden in de kamers. Het hotel ligt genesteld tussen de glooiende toppen van de Berner Alpen en de zonnige locatie op een heuvel biedt het beste uitzicht van heel Gstaad. Of het nu zomer of winter is, het HUUS Gstaad Hotel biedt een plek om tot rust te komen en te genieten van de ontspannen sfeer.

6 The Langham, Londen, Verenigd Koninkrijk 

The Langham in Londen is de bakermat van de Afternoon Tea, want het was het eerste hotel dat deze traditie introduceerde toen het in 1865 zijn deuren opende. Sinds de opening als het eerste ‘Grand Hotel’ in Europa, speelde The Langham de hoofdrol in beroemde films zoals Golden Eye (1995) en verwelkomde het schrijvers zoals Oscar Wilde en Arthur Conan Doyle. Vandaag de dag verwelkomt The Langham gasten in kamers die ontworpen zijn in de stijl van de Sherlock Holmes-verhalen en voorzien zijn van Hästens-bedden.

 7 Surflogiet, Gotland, Zweden 

Aan de prachtige westkust van Gotland, in de schaduw van eeuwenoude dwergdennen, wacht het Surflogiet glamping hotel op zijn gasten. Het is een verborgen paradijs waar de surfcultuur en een diep respect voor de planeet harmonieus samengaan. Hier komen vrienden en gezinnen samen om blijvende herinneringen te creëren op een van de boeiendste bestemmingen van het eiland. Ruime canvastenten, zorgvuldig ingericht en voorzien van Hästens-bedden, zorgen voor rustige nachten en ochtenden vol energie.

ZIE OOK: DIT ZIJN DE MOOISTE VIJFSTERRENHOTELS VAN EUROPA

8 The Chedi Andermatt, Andermatt, Zwitzerland

Dit ultieme deluxe vijfsterrenhotel ligt 1447 meter boven zeeniveau. De 119 elegante, ruime kamers en suites met Hästens-bedden, vijf uitstekende restaurants en bars, een geavanceerde gezondheidsclub, een unieke wijnkelder en de 2400 m² grote spa maken van The Chedi Andermatt een inspirerende plek om tot rust te komen en te genieten. Op elk moment van het jaar kunt u spectaculaire avonturen beleven in de bergen van Andermatt, zoals skiën op skipistes van topklasse, fietsen, wandelen of golfen. Het is geen wonder dat The Chedi Andermatt in 2023 opnieuw een topclassificatie kreeg van Forbes Travel Guide en nog steeds een van de beste hotels in Europa is.

9  Central Park, Voorburg, Nederland

Dit boutique hotel met veertien hotelkamers kenmerkt zich door de verfijnde allure van dit prachtige rijksmonument. Gelegen in een prachtige groene omgeving biedt het de gelegenheid om volledig tot rust te komen in een van de Hästens bedden. U kunt uw verblijf compleet maken met een bezoek aan het verfijnde restaurant dat recent een Michelin-ster heeft gekregen en uitkijkt op de tuin en het hertenkamp.

ZIE OOK: NEGEN TIPS VOOR DE WARME ZOMERNACHTEN