2020-1 Cover F&B

F&B

News

voor de groenteliefhebbers

Pascale Naessens presenteert eerste themaboek

Pascale Naessens heeft een authentieke en persoonlijke stijl, ze laat al meer dan tien jaar talloze mensen genieten van haar originele, eenvoudige en gezonde recepten. Ze is vertaald in het Engels, Frans en Duits, en ja, zelfs in het Chinees. Haar boeken werden stuk voor stuk enorme bestsellers en meermaals bekroond. Ze brengt nu voor het eerst een themaboek uit, genaamd De beste groenterecepten van Pascale.

Lees verder

GARDENRESTAURANT

Nieuw op Ibiza: Restaurant Madunia

Gelegen aan de westkust van Ibiza, waar de adembenemende zonsondergang de ambiance neerzet, opent Madunia op 8 juni haar deuren. De naam Madunia is afgeleid van ‘Mama Dunia’, oftewel Moeder Aarde en weerspiegelt de verbondenheid van het restaurant met de haar omliggende natuur. 

Lees verder

MUSTHAVE

Dít paasbrood wil je serveren tijdens de paasdagen

Dit weekend staat in het teken van Pasen, en dat betekent vaak: genieten van uitgebreide brunches, lunches en diners vol hartige lekkernijen en zoete versnaperingen. Wat zeker niet mag ontbreken tijdens de paasdagen is het welbekende paasbrood. En als we je er eentje mogen tippen, dan is het die van het Vlaamsch Broodhuys wel!

Lees verder

WE ARE GOING TO IBIZA!

MR PORTER opent pop-up op Ibiza

Deze zomer brengt The Entourage Group het gerenommeerde MR PORTER Steakhouse, Bar & Lounge naar Ibiza als een pop-up en verwelkomt gasten vanaf 17 mei voor een onvergetelijke zomer.

Lees verder

(h)eerlijk!

Deze nieuwe smaken van Ben & Jerry’s wil je proeven!

Spectacu-love, Marshmallow & S’more en Oat of this Swirled! Deze drie overheerlijke nieuwkomers zitten niet alleen vol chunks en swirls, maar dragen ook bij aan een eerlijke wereld.

Lees verder

PIZZADATE

Hier vind je de beste pizza van Europa

Pizza is ongetwijfeld een van de meest geliefde gerechten ter wereld. Of je nu houdt van een pittige Diabolo, een controversiële Hawaï of een klassieke Margarita, er is een pizza voor iedereen. Wanneer je denkt aan de plek met de beste pizza’s, dan is het eerste land dat bij je opkomt vast Italië. Maar wat als de beoordelingen iets anders laten zien?

Lees verder

zoet & krokant

Hier scoor je de lekkerste croissants in Nederland

Het Franse croissantje mag in het weekend niet ontbreken tijdens het ontbijt. Zoet, krokant, lekker met jam of een hartig beleg: gewoonweg heerlijk! We tippen je graag waar je in Nederland de lekkerste croissants scoort. Un croissant s’il vous plaît!

Lees verder

Let's lunch, baby

Lunchen in Amsterdam? Dat doe je hier!

Op de negentiende verdieping van het Amsterdamse hotel INNSiDE by Meliá vind je restaurant Hasta La Vista, Baby! Je geniet hier van de Spaans-Portugese keuken, de lekkerste cocktails en uitzicht over de Zuidas.

Lees verder

Nationale Week Zonder Vlees

Minderen (of stoppen) met vlees en zuivel? Dít moet je weten

Wist je dat je door slechts één dag geen vlees en zuivel te nemen, je ruim 40% van alle broeikasuitstoot bespaart? Reden te meer om deze week, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, jouw vlees- en zuivelconsumptie onder de loep te nemen. Want minderen is hartstikke makkelijk, mits je alert bent op de voedingsstoffen die je mogelijk moet aanvullen met de juiste voeding of een supplement.

Lees verder

CULINAIRE HOTSPOT

Bezoektip: BITE of Amsterdam

Van 31 mei tot en met 2 juni strijkt het culinaire foodfestival BITE of Amsterdam neer in het Amstelpark. Dit driedaagse event verwelkomt liefhebbers van goed eten en drinken voor een unieke ervaring. Schuif aan bij je favoriete sterrenchefs, proef bij de Amsterdamse toprestaurants, borrel op een van de vele terrassen en dompel je onder in een uitgebreid programma van workshops, masterclasses, demonstraties en proeverijen. BITE is the place to be voor iedere culinaire liefhebber en foodprofessional.

Lees verder